keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vähän vappua ja muuta...

Terve taas,

Ahkeraanhan tässä onkin kirjoiteltu blogia ja opettajat siitä on muutamaan otteeseen jo kiittäneet! :)
Tosiaan taitaahan siitä edellisestä kerrasta olla jo muutama pv kulunut, mutta eipä täällä oikein ole tietokoneella tullut istuttua.

Mikäs täällä Espanjassa lämpöisessä ollessa, työt on sujunut omalla painollaan. Noh, suoraan sen voin sanoa etten kyllä taida ikinä tulla työskentelemään puhelinmyynnissä enään. Tämä oli niin sanotusti ensimmäinen ja viimeinen kerta...onhan tuo jotakin opettanutkin ainakin sen mitä en halua tehdä isona, onhan tuo jotakin opettanutkin. Aika hyvin pitäisi pystyä kokoajan itsensä kasaamaan uudestaan seuraavaan puheluun, kun edellisessä on saatettua latoa tappo uhkauksia tai muuten vai haukuttu aikaan saamattomaksi luuseriksi tai on kehotettu menemään lähimpään työkkäriin ja hankkimaan oikea uusi työ. Kyllä sitä on kaverin kanssa läppää heitetty suomalaisista ja niiden jutuista niin sillä on selvinnyt hyvin! Muutama eurokin sieltä on jopa tainnut tulla tienattua mutta ne on kyllä jo käytetty etukäteen ennekö palkkaa on näkynyt. Kauaahan tässä ei ole enään töitä jäljellä, kun pääsee takaisin koti Suomeen ja "oikeisiin" töihin :D

Töistä nyt ei sen ihmeellisempiä kerrottavia ole, provikka palkallahan siellä on oltu ja esimerkkinä voisin yhden paketin hinnan laittaa elikkäs 60l auton pesuainetta ja 60l tuulilasinpesunestettä niin eihän sillä ole hintaa, kun vähän rapiat 1600e + alv. Voin sanoa ettei ole ihan helpoimmasta päästä myydä.


Muuten elämä täällä on sujunut hyvin, lämmintä riittää ja paljon pitkiä housuja ei ole tarvinnut käyttää Suomesta lähdön jälkeen. Vappua täällä ei sillain oikein juhlittu, mutta täällä Fuengirolan alueella oli sellaiset kansainväliset päivät. Niihin osallistui tänä vuonna 33 maata ja neljän päivän aikana kävijöitä on ollut viimeisenä 3 vuotena noin miljoona. Kyllä voisi sanoa että pientä vilskettä on siis ollut jos vertaa Suomen isoihin festareihin. Sielä tuli käytyä muutamaan otteeseenkin ja tivoli pelejä tuli pelattua. Vappu viikonloppuna ensimmäinen kaverimmekin tänne tuli ja tullessaan toi suomalaista ruisleipää! Kyllä täytyy sanoa että on se vain hyvää, kun on muutaman viikon puppu vaaleaa syönnyt.




Kansainvälisyyspäivät




Tietenkin on tullut vähän shoppailtua ja juhlittua josta saimme heti ensimmäisellä kerralla kuulla kovasta äänestämme yöllä, kun vuokraisäntä tulee melkein unessa oven taakse sanomaan, että he yrittävät nukkua. Nyt isoimpana muutoksena pitäisi ruveta jossain välissä vielä ruveta vähän lukemaan pääsykokeisiin, voin sanoa että kiinnostus on ihan katossa! Enempään en nyt hirveästi valota muita vapaan ajan tekemisiä tällä erää.


Kuvia ei nyt ole kuin pari, koska kone ei suostunut oikeen tekemään yhteistyötä tuon Ompun kanssa joten en jaksanut ruveta tappelemaan. Ehkä vielä joitain kuvia laittelen jatkossa.


Palaillaan vielä varmaankin ennen Suomeen tuloa jollei omasta tahdosta, niin sitten jonkun korkeampi arvoisen "painostuksesta" :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti